Verkeersongeval

Verkeersongeval

Een verkeersongeval kan op veel verschillende manier plaatsvinden. Over het algemeen geldt dat bij een aanrijding met een auto, scooterrijder, bromfietser, tram of bus, degene die zich niet houdt aan verkeersregels in beginsel aansprakelijk is. Dit geldt ook voor een aanrijding op een motor.

Bij een aanrijding van achteren is meestal de achterop komende verkeersdeelnemer aansprakelijk. Iedere verkeersdeelnemer is namelijk wettelijk verplicht zijn voertuig tot stilstand te kunnen brengen binnen de afstand waarover de weg vrij is. Daarbij moet wel in acht worden genomen wat de verkeersdeelnemer kan overzien.

Schade ten gevolge van verkeersongeval

De schade als gevolg van een verkeersongeval kan erg verschillen: je kunt er niets aan overhouden, maar je kunt in een ernstig geval ook zware lichamelijke en/of psychische klachten aan een verkeersongeval overhouden. Ga na het ongeval zo snel mogelijk naar de huisarts of de spoedeisende hulp. Op die manier kan ook worden aangetoond dat het opgelopen letsel een gevolg is van het verkeersongeval.

Is u een dergelijke gebeurtenis overkomen en heeft u als gevolg daarvan letselschade opgelopen? Dan staan wij u kosteloos bij. Vraag gerust om advies of meld uw schade bij ons aan.

Contactformulier

Ontvang direct gratis advies. Vul onderstaand formulier in of bel/app met ons op 0616615013. Wij nemen dezelfde dag nog contact met u op.

Contact

Van Brussel Letselschade

Larenseweg 100
7451 EN Rijssen - Holten

Telefoonnummer

KvKnummer

84189126
Ali Kok
Ali Kok
Een absolute aanrader! Bij een ongeval komt er veel bij kijken. Van Brussel Letselschade heeft me enorm goed geholpen. Ze zijn professioneel en leven met je mee
Bambino Poor
Bambino Poor
Gewoon Top!!! Geen een second het gevoel gehad dat ik alleen stond. Zoals wij in het Grieks zeggen EFCHARISTO
Aynur Basmaci
Aynur Basmaci
Mijn zoon heeft een auto ongeluk gehad.Ontzettend goed geholpen door Jan Willem. Kan hem iedereen aanraden!
Sander Balkema
Sander Balkema
Super organisatie. De heren hebben verstand van zaken.
Lydia Borghuis
Lydia Borghuis
Ontzettend goed bijgestaan door Van Brussel Letselschade
Jan Vruggink
Jan Vruggink
Ze hebben mij goed geholpen en zou anderen adviseren om hier ook heen te gaan.