Bedrijfsongeval

Bedrijfsongevallen

Bedrijfsongevallen komen met grote regelmaat voor. Indien u een ongeval is overkomen op het werk en u daardoor schade lijdt, is het uitgangspunt dat uw werkgever hiervoor aansprakelijk is en uw schade dient te vergoeden. Het begrip ‘werk’ dient ruim opgevat te woorden: ook letselschade opgelopen tijdens pauzes, bedrijfsfeestjes of onderweg naar het werk kunnen leiden tot aansprakelijkheid van uw werkgever en de verplichting om uw schade te vergoeden.

Zorgplicht

Uw werkgever heeft een zeer ruime zorgplicht: hij dient te zorgen voor een veilige werkomgeving, u goede instructies te geven en toezicht te houden. Lijdt u toch schade op te werkvloer, dan kunt u uw schade in veel gevallen verhalen op uw werkgever.

Is u een dergelijke gebeurtenis overkomen en heeft u als gevolg daarvan letselschade opgelopen? Dan staan wij u graag bij. Vraag gerust om advies of meld uw schade bij ons aan.

Contactformulier

Ontvang direct gratis advies. Vul onderstaand formulier in of bel/app met ons op 0616615013. Wij nemen dezelfde dag nog contact met u op.

Contact

Van Brussel Letselschade

Larenseweg 100
7451 EN Rijssen - Holten

Telefoonnummer

KvKnummer

84189126
Ali Kok
Ali Kok
Een absolute aanrader! Bij een ongeval komt er veel bij kijken. Van Brussel Letselschade heeft me enorm goed geholpen. Ze zijn professioneel en leven met je mee
Bambino Poor
Bambino Poor
Gewoon Top!!! Geen een second het gevoel gehad dat ik alleen stond. Zoals wij in het Grieks zeggen EFCHARISTO
Aynur Basmaci
Aynur Basmaci
Mijn zoon heeft een auto ongeluk gehad.Ontzettend goed geholpen door Jan Willem. Kan hem iedereen aanraden!
Sander Balkema
Sander Balkema
Super organisatie. De heren hebben verstand van zaken.
Lydia Borghuis
Lydia Borghuis
Ontzettend goed bijgestaan door Van Brussel Letselschade
Jan Vruggink
Jan Vruggink
Ze hebben mij goed geholpen en zou anderen adviseren om hier ook heen te gaan.